Behandeling

TRIGGERPOINT THERAPIE  

Deze therapie geeft een prikkel aan uw myofasciaal triggerpoints (plaatselijke verkramping in een spier), die pijn en problemen in de desbetreffende segment van het zenuwstelsel kunnen veroorzaken. Door de prikkel kunnen de pijn en problemen opgelost worden.

Bij pijn veroorzaakt door fibromyalgie wordt gebruik gemaakt van fibromassage.

BINDWEEFSELMASSAGE  

Bij deze reflexzone massage wordt gewerkt in het onderhuidse bindweefsel op het gezicht, de armen, de buik, de benen en vooral de rug. Door een stevige prikkel te geven aan een specifieke segment van het zenuwstelsel in het bindweefsel, heeft het een positieve effect op uw bindweefselspanning en daarbij indirect op uw lichamelijke klachten in de desbetreffende segment.

CUPPING

Deze methode trekt de huid en spierlaag omhoog door het plaatsen van en bewegen met vacuümgepompte cups. Hierdoor geeft het een prikkel aan het segment van het zenuwstelsel en behandelt het uw probleem.

REFLEXZONE THERAPIE  

Deze therapie behandelt diverse klachten door een prikkel te geven via uw zenuwbanen op basis van segmentale innervatie (uw reflexzones). Deze prikkel, gegeven op gezicht, oren, handen, arm, buik, rug, benen of voet, activeert uw weerstand, beïnvloed de organen op een positieve manier en geeft balans bij o.a. stress en burn out.

CHINFLEX REFLEXZONE THERAPIE

Deze therapie is een authentieke Chinese reflextherapie door Total Health Academy in intensieve samenwerking met Chinese artsen, Chinese ziekenhuizen en vakdocenten ontwikkeld.

SHIATSU

Shiatsu is een segmentale therapie. Het gaat ervan uit dat niet de ziekte, maar de persoon als geheel moet worden aangepakt.